Presentació i avantatges de l’aparatologia LPG

LPG Endermologie M6 Alliance és la tecnologia LPG més actualitzada facial i corporal que perfecciona els models LPG anteriors per oferir-te el tractament més personalitzat.

Alliance compta amb infinitat de protocols, i gràcies al seu nou sensor d’identificació cutània, s’adapta amb precisió a cada tipus de perfil, modulant la intensitat del tractament segons el tipus de cel·lulitis (sigui edematosa, dura o fibrosa) i tipus de pell, i optimitzant al màxim els resultats, visibles en només 3 sessions. 

ALLIANCE CORPORAL:

El capçal del tractament corporal patentat de l’LPG es basa en dos rodets que en els inicis de l’LPG eren mecanitzats i a partir del 2010 van ser motoritzats,  potenciats en aquest nou model d’aparatologia amb una vàlvula motoritzada que actua conjuntament amb els rodets per estimular i mobilitzar els teixits en profunditat. Un estímul multidimensional per activar els diferents mecanismes fisiològics alhora: regenerar a nivell cel·lular per aconseguir la redensificació natural de la dermis (col·lagen, elastina i àcid hialurònic endògens), eliminar el greix resistent localitzat, allisar la pell de taronja i drenar. Tot alhora des de la primera sessió. El tractament complert recomanat pel fabricant és de 2 mesos repartits en 12 sessions. 

ALLIANCE FACIAL:

Aquest nou model d’LPG compta amb un capçal per al tractament facial que consta de dues paletes que realitzen un moviment de pinçament repetit seqüencialment per obtenir una ràpida i profunda estimulació de l’epidermis. La finalitat és regenerar d’arrel arrugues i línies d’expressió, reconstruint el teixit conjuntiu i estimulant la producció endògena d’elastina, col·lagen i àcid hialurònic. Revertint així el pas del temps i retornant a la pell l’elasticitat i flexibilitat des de les capes més profundes de la pell (capa basal) amb uns efectes que es prolonguen en el temps. Un massatge relaxant i estimulant de 30 minuts amb resultats visibles ja des de les primeres sessions. El tractament facial complert (antiarrugues, reafirmant o afinador del doble mentó) recomanat pel fabricant és de 2 mesos repartits en 12 sessions.

Una tecnologia d’avantguarda, 0% invasiva i sense efectes secundaris que, segons estudis duts a terme, allisa la pell de taronja en un 67-99%, elimina el greix resistent i localitzat amb una eficàcia superior al 70%, reafirma els teixits entre un 71-82% i redueix el contorn de la cintura fins a 5,2 cm. Augmentant més del 80% la producció natural d’àcid hialurònic i aportant el doble de lluminositat a la teva pell.