Pestanyes per a una mirada poderosa

No hi ha dubte que la tendència en aquests últims anys és la mirada. Celles totalment perfectes i definides i unes pestanyes XXL, fan que llueixis una mirada més intensa i bonica.

Els ulls són el marc de la cara i, per això, hem de cuidar el seu aspecte.

Al mercat existeixen diverses tècniques i productes per a potenciar les pestanyes, sigui arrissant-les o allargant-les; la permanent, el lífting, el tint i les extensions de pestanyes són algunes d’aquestes opcions, i un dels serveis més demandats avui dia. Sou moltes les que ens pregunteu per les diferències i ara anem a parlar una mica d’aquests procediments que es realitzen al centre.

La permanent de pestanyes és una tècnica més antiga que el lífting i va ser molt popular als anys 60. La permanent arrissa la pestanya natural i la curvatura de prim dependran de la longitud d’aquesta que es pronunciarà més a la punta. La seva durada aproximada és de tres mesos. Aquest mètode el recomanem a persones que disposin de pestanyes curtes i/o rectes.

Si, per contra, les teves pestanyes són més llargues i amb una mica de curvatura i vols potenciar-les, recomanem el lífting que aixeca la pestanya des de l’arrel donant-li un efecte de longitud d’una forma més natural.

Aplicant qualsevol d’aquestes dues tècniques, les pestanyes queden més pentinades i ordenades.

A més, tant permanent com lífting poden anar acompanyades del tint de pestanyes per obtenir millors resultats, ja que en donar-los color a la punta potenciem el seu efecte de llargada, i aporta efecte de major gruix.

La durada en tots dos casos és de 5 a 8 setmanes aproximadament i, pel fet que no fa mal a la pestanya natural, podem tornar a realitzar un tractament o altre.

En totes dues, després de 24 hores, podem aplicar la nostra màscara de pestanyes habitual que potenciarà encara més el seu efecte.

Però si el que busques és tenir una mirada de cinema, la teva opció serà les extensions de pestanyes.

Aquest servei és un altre dels tractaments més demandats avui dia pel seu espectacular canvi, ja que es multipliquen les teves pestanyes a l’intercalar entre aquestes, pestanyes més o menys llargues (segons l’efecte que busquis). El canvi és espectacular!!! A més, la comoditat que comporta no haver d’aplicar-se la màscara de pestanyes, pel fet que la llargada i gruix que proporciona fan que no sigui necessari.

Si teniu més preguntes sobre aquest tema, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres i us assessorarem sobre quina tècnica és la més apropiada per a la cura de les vostres pestanyes.