Maderoteràpia

L’origen d’aquesta teràpia es remunta a fa milers d’anys, en el místic Orient, però ha estat en les últimes dècades, que ha ressorgit gràcies als beneficis que s’obté en l’organisme, que en els seus orígens es desconeixia.

I és que són molts els tractaments facials i corporals que podem trobar al mercat avui en dia, però si el que busquem és un tractament on fusionem la part estètica amb l’espiritual i relaxant, la maderoteràpia és sens dubte una de les millors opcions.

La maderoteràpia és una tècnica holística, que, a més d’alinear, equilibrar energia i reduir l’estrès, té beneficis com a teràpia per tonificar, reafirmar, drenar, reduir el greix localitzat i eliminar la cel·lulitis.

En aquest massatge s’apliquen olis essencials i s’empren estris de fusta que s’adapten a diferents zones del cos.

Un dels més demandats són els massatges corporals, però també podem aplicar la maderoteràpia per tractar la cara, afavorint la producció de col·lagen i elastina, el que repercutirà en un cutis tonificat i visiblement més jove.

I el millor, tot i que molta gent pensi que és un tractament dolorós, és totalment invasiu. I no només això! És també molt relaxant i agradable.

Així que animem a totes aquelles persones que vulguin tenir un moment relaxant i remodelar el seu cos o tonificar el seu rostre, a fer-se un massatge amb maderoteràpia.

Repetir és només qüestió de provar.