12 Avantatges de la

Tecnologia LPG

Tractament avançat amb tecnologia LPG
LPG Endermologie Alliance és l'avantguarda de la tecnologia francesa al servei del teu cos. Estimula amb delicadesa la teva pell per reactivar l’activitat cel·lular adormida. Natural, sana i indolora ofereix resultats visibles des de les primeres sessions. Els resultats són duradors i no té efectes secundaris. Si encara tens dubtes, aquí pots llegir 12 avantatges d’aquest extraordinari aparell de bellesa i wellness:
 1. Allibera el greix localitzat més rebel que no obeeix a dietes o exercici.
 2. Allisa la pell de taronja, deixant l’epidermis llisa i tonificada a la mateixa vegada.
 3. 0% invasiu: realitza un massatge estimulant a la zona localitzada amb el capçal homologat per LPG que consta de 2 rodets i una vàlvula motoritzats que realitzen un pinçament amb amassament, oferint una succió seqüencial de la pell a partir d’uns moviments estipulats meticulosamenti seguint un recorregut específicament dissenyat. Sempre respectant i cuidant la teva pell sense agredir-la ni causar efectes secundaris.
 4. Activa la circulació ajudant a eliminar toxines, oxigenant les cèl·lules i ajudant a regenerar el teixit conjuntiu.
 5. Redueix el volum corporal ja que ajuda a alliberar el greix de les cèl·lules adiposes i allisa la pell alhora, per la qual raó pot ajudar a reduir fins a 5,2cm el diàmetre de la teva cintura.
 6. Elimina toxines i drena, ajudant a sentir el ventre i les cames més lleugeres i desinflamades alhora que elimina cèl·lules mortes i la teva pell llueix més lluminosa i uniforme.
 7. Tonifica i reafirma el cos, ajudant a recuperar la fermesa del ventre i/o cintura, cara interna de la cuixa o braç i glutis.
 8. El tractament facial, actua per recuperar la tonicitat de la parpella superior, pòmuls, coll i línea de l’oval. Allisa arrugues i línies d’expressió, reomplint-les des de l’interior cap a l’exterior amb un resultat apreciable les 48h posteriors a la sessió, on el cutis llueix rejovenit i ple de vida.
 9. Regenera en profunditat les fibres del teixit conjuntiu, generant una redensificació natural cutània. Reactiva els processos de producció d’elastina, col·làgen i àcid hialurònic endògens, que a partir dels 25 anys comença a relentir-se, tot i que fins als 35 anys no ho apreciem.
 10. Tractaments personalitzats que permeten adaptar la millor tecnologia a les particularitats de cada client: tipus de pell, de cel·lulitis, zona on es localitzen les arrugues, etc. I enregistrant amb fotografies de la zona que tractem abans, durant i un cop acabades les sessions per tal de fer-ne un seguiment, veure’n l’evolució i els resultats obtinguts.
 11. És l'única aparatologia que ja des de la 1a sessió redueix, reafirma i drena alhora. D’aquesta manera aconseguim que el teixit no perdi fermesa quan reduïm centímetres o greix, si no que el tonifica mentre el redueix, esculpint la silueta sessió rere sessió.
 12. Es pot compaginar amb altres tractaments no invasius per tal de potenciar-ne l’efecte, com la gimnàstica passiva, la pressoteràpia o el massatge localitzat, de la mateixa manera que té molt poques contraindicacions i zero efectes secundaris i es pot realitzar tant a l’hivern com a l’estiu sense patir per cap efecte secundari relacionat amb les diferents estacions de l’any.
Ara tan sols et queda venir a l’Online i gaudir d’aquest revolucionari aparell i dels seus beneficis per fer-te lluir rejovenida, sana i plena de vida!
Tractament LPG per omplir les arrugues i reafirmar la pell