Assessorament en

Maquillatge

Treballadora d'Online estètica dóna assessorament en maquillatge a una clienta

El maquillatge a l'actualitat és un dels recursos més utilitzats per accentuar la nostra bellesa natural i és un suport a l'autoestima.

Encara que sempre ha estat associat i utilitzat per dones, cada vegada són més els homes que s'atreveixen a fer servir productes de maquillatge, com el corrector d'ulleres, pols bronzejador o lluentor de llavis.

En el nostre centre, comptem amb productes d'alta qualitat per a ús professional i venda al públic. Treballem amb Jorge de la Garza que és una marca de maquillatge professional que sempre segueix les tendències i les últimes innovacions del mercat.

Jorge de la Garza compte amb un ampli ventall de productes, ajustant el seu ús segons el teu tipus de pell.

Si tens un esdeveniment, nosaltres et farem estar perfecta, adaptant el maquillatge a la teva fisonomia de rostre, al tipus d'esdeveniment, roba i complements que vas a portar, sense oblidar la teva personalitat, gustos i preferències, perquè sentis que segueixes sent tu mateixa. I, si ens deixes, podem fer un look més atrevit i diferent al què acostumes a fer-te a casa.

També comptem amb cursos d'automaquillatge adaptats a tu i a les teves preferències. T'ajudem a potenciar els teus trets més atractius, a utilitzar i aprofitar els productes que tinguis a casa i a agafar habilitat o utilitzar trucs per a allò que se't resisteixi més (fer-te un eyeliner, perfilar-te els llavis, etc.).

Oferim retocs, un servei ràpid en el qual, amb pocs productes, aconseguim efectes potenciadors de la teva bellesa natural.

Deixa'ns assessorar-te sobre els nostres serveis de maquillatge així com els productes amb els que treballem.

Lluiràs una bellesa espectacular!

Productes professionals maquillatge Jorge de la Garza